Geupload bestand

Initiatiefnemers Starten in de binnenstad

Ondernemershuis Deventer, Binnenstadmanagement Deventer (SBDM) en de Gemeente Deventer willen ondernemers de beste start in Deventer geven. Met ondersteuning van Saxion en Aventus hebben we alle kennis gebundeld: van detailhandel, coaching, vastgoed en vergunningen, ondernemersplannen, (bedrijfs)financiën, positionering, sales en een belangrijk netwerk in Deventer. Wij zijn onafhankelijk. Ons gaat het erom dat jij als nieuwe ondernemer debeste start hebt in Deventer. We zijn er ook voor ondernemers die al gevestigd zijn en duurzaam willen doorgroeien.” Starten in de binnenstad wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.

Het Start team helpt jou met

Stap voor stap begeleiden wij jou als startende ondernemer naar een vestiging in de binnenstad van Deventer. Deze begeleiding vindt één-op-één plaats. Dus geen zaaltjes, presentaties of bijeenkomsten met matige koffie.  Samen met jou doorlopen we een maatwerktraject met een aantal van de volgende stappen:

  • Intake en ondernemersscan
  • Business Model Canvas en Ondernemingsplan
  • Financieel plan en financiering
  • Locatie
  • Vergunningen
  • Positionering & marketing
  • Sales

Het Start team

Peter Brouwer

Als binnenstad manager van Deventer ben ik dagelijks in de weer om een structurele samenwerking te creëren tussen private en publieke partijen in de binnenstad, op basis van gelijkwaardigheid, met een gezamenlijk inzet van middelen, teneinde de aantrekkingskracht en daarmee het economisch functioneren van de Deventer binnenstad te versterken. Bel (06-515 496 05) of mail mij over je vragen over ondernemen en starten in de binnenstad. 

Marthijn Koorenhof

Marthijn Koorenhof is één van de drie accountmanagers, die de gemeente Deventer rijk is. "Ondernemers helpen bij het verwezenlijken van hun wensen geeft mij telkens nieuwe energie. Elke dag is anders en dát is juist zo leuk. Het ontmoeten van nieuwe mensen en het onderhouden van bestaande relaties maakt mijn werk interessant. Starten in de binnenstad? Ik help je graag verder." Bel (06- 228 090 97) of mail mij bij vragen. 

Hans Lenderink

Ik breng ondernemers verder met workshops en individuele coaching rondom het Business Model Canvas (BMC). Dit is het middel voor zowel starters als gevestigde ondernemers om in één overzicht alle bedrijfsaspecten in kaart te brengen. Ook voer ik veel startgesprekken met ondernemers en bespreek ik met hen de ondernemersscan.Je kunt me telefonisch (06-215 487 02) en per mail

Alfred Liefers

Het gave gevoel van ondernemen. Daar breng ik samen met het team van Ondernemershuis Deventer ondernemers mee verder. We ondersteunen met praktische hulp, advies, netwerk, bemiddeling, coaching en training. Heb je vragen voor mij als directeur van Ondernemershuis Deventer? Bel (06-505 081 60) of mail me dan, zodat ik je kan verder brengen met Starten in de binnenstad van Deventer. 

Marc van 't Oost

Als financieel adviseur zet ik mijn financiële kennis en ervaring graag in om jou als ondernemer met advies en –begeleiding te ondersteunen.  Alle facetten van het ondernemerschap, zoals bedrijfsopvolging en overnames heb ik wel eens bij de hand gehad. Ik ben tevens gecertificeerd beleggingsadviseur. Dus mail me vooral als ik wat voor jou kan betekenen! 

Mede mogelijk gemaakt door